Helgeland Betong produserer ferdigbetong, betongelementer og hulldekker til anlegg, samferdselsprosjekt, næringsbygg, industrilokaler og leilighetsbygg. Vi har 40 årsverk, og er lokalisert i Mo i Rana. I 2017 vil vi omsette for ca. 150,- mill. kroner. Helgeland Betong er en viktig leverandør og samarbeidspartner til entreprenører, byggherrer, arkitekter, rådgivende ingeniører og andre profesjonelle kunder i Nord-Norge.

Selskapet bygger videre på den virksomheten som ble etablert i 1952 og har nå et eierskap bestående av SN Invest, Helgeland Invest og Reinfjell Holding. Søsterselskapet, Helgeland Marinasystemer, er lokalisert på Toraneskaia som en av Norges største produsenter og leverandører av betongflytebrygger.

Les mer på helgelandbetong.no og på vår facebook-side.

 

Vi søker to traineer med master eller bachelor innen:
• bygg, prosjektledelse eller andre tekniske fag
• logistikk eller produksjonsledelse

 

Prosjektledelse bygg
Helgeland Betong opplever god ordretilgang, og ønsker å utvide prosjektavdelingen med enda en dyktig prosjektleder. Som prosjektleder vil du ha oppfølgingsansvaret for betongelementleveranser og montasje av både mindre og større bygg i landsdelen.

 

Logistikk og produksjonsledelse
Vi søker deg som har stort engasjement for effektiv vareflyt. Du vil være med på å utvikle systemer for å sikre tilgang til råvarer og innsatsfaktorer i produksjonen, samt elementleveranser til byggeplass. Du får også jobbe med å systematisere prosedyrer og dokumenter i nytt dokument- og meldingssystem.

Kvinner oppfordres til å søke.

 

Les stillingsbeskrivelse som PDF

____________________________________________________________________________

Søknad, CV, attester og vitnemål sendes samlet i én PDF til post(at)kph.no innen 1. mars 2018
Ved spørsmål om traineeordningen kan du ta kontakt på e-post eller ringe 75 13 77 10